Djursbomarch 26. september 2021

Igen i år har vi afviklet en flot Djursbomarch.

Der var 194 deltagere i marchen, som alle fik en fantastisk tur i det smukke landskab rundt om Hummelmosen. Vejret var rigtig dejligt, så der blev hygget på de 2 rastepladser. Der var en 6 km og en 10 km rute i omegnen samt en guidet tur på 3 km rundt på området ved Hummelmosen.

Hjemme i lejrbygningen Hummelmosen var der god gang i vaffelbageriet efterhånden som deltagerne kom i mål - også her blev mange siddende ude i det dejlige vejr.

Vi har trykt en folder, som er delt rundt på Djursland og vi vil takke de mange annoncører, der støtter os ved at have en annonce i folderen. Vi vil gerne opfordre jer til at støtte disse virksomheder.  Folderen kan ses her.

Vi forventer et overskud på ca. 30.000,- kr., som senere i efteråret overrækkes til KFUM-spejderne til vedligehold og drift af lejrbygningen Hummelmosen.

 

Besøg af Haslev Y's Men's Club 2. og 3. september 2021

Tak for dejlige dage med vores venskabsklub fra Haslev. Vi glæder os til mange kommende besøg både hos Jer og os i årene fremover.

Sommerafslutning og udflugt 25. maj 2021

Programudvalg, festudvalg og præsidie havde lavet en helt fantastisk tur med besøg på Grundfos Museum. Ved ankomst stod 3 personer klar til at vise os rundt på stedet. Et meget spændende sted, hvor vi fik mange oplysninger om pumper med os hjem.

Derefter kørte vi til Tangeværket ved Ans, hvor vi fik frokost og kaffe inden vi havde 3 timer på egen hånd. Der er mange forskelllige ting i udstillingerne fra forskellige tidsperioder og der er indrettet 3 boliger fra hver deres årti. Tingene og husene er fordelt på et stort areal, så derfor klarede nogen turen rundt på gåben, mens andre blev kørt lidt rundt på området. Et sted man kunne bruge længere tid, hvis man ville se alle udstillinger. 

Vi sluttede dagen af på Ans Kro med en dejlig 2-retters middag inden turen gik hjemad i bus.

 

Samvær i det fri i foråret 2021

I foråret 2021 har der været arrangeret flere traveture, hvor nogle fra klubben har haft mulighed for at mødes i den frie natur.

Vi har været ved Gl. Estrup med travetur i skoven og besøg ved den forsvundne bænk og grevegravstedet. Derefter egen kaffe til slut i smukt solskin.

På tur til Mosen i Auning kær, hvor der har været gravet tørv. Det var med start ud af banestien til Pindstrup og derefter turen ind over mosen - rigtig smuk tur.

Vi har set området omkring Lyngroden og det nye boligkvarter i den ende af Auning.

Vi har været i Ørsted enge, hvor vi sluttede med at den medbragte kaffe blev nydt i Anna og Leos have i dejligt solskin.

Ved Kolind var vi en tur rundt ved kanalerne i strid storm, så det var dejligt efterfølgende at kunne sidde dejligt i Bentes udestue med den medbragte kaffe.

En tur til Hummelmosen i silende regn er det også blevet til.Her kunne vi heldigvis nyde den medbragte madpakke i tørvejr under halvtaget ved huset.

Den sidste tur gik endnu engang til Gl. Estrup, hvor vi var over broerne, gennem parken, ud til shelterne og sluttede med vores medbragte kaffe i madpakkehuset ved parkeringspladsen.

TAK for alle dem fra klubben der har deltaget i de forskellige ture og de der er mødt op til kaffen for at deltage i det sociale samvær.

 

Samvær i det fri december 2020

I december måned har der været arrangeret et par traveture, hvor nogle fra klubben har haft mulighed for at mødes i den frie natur.

1. tur gik til Stendysserne med egen kaffe til slut.

2. tur gik til Kalø landbrugsskole med travetur i skoven og langs vandet. Derefter kørte vi til August Art i Vrinners og så Inges flotte salgsudstilling med pil og nød vore medbragte madpakker med sikker Coronaafstand.

Tak for begge arrangementer selv om det kun var nogle fra klubben, der havde mulighed for at deltage.

Klubbens 35 års jubilæum

Klubbens 35 års jubilæum blev afviklet på festligste vis.
Vi mødtes til andagt i Ørsted kirke ved sognepræst Susanne Marie Park
Dahlgaard.
Dernæst var der lækker middag i Sognegården, leveret af Møllebistroen i
Auning, og underholdning ved “2 x Madsen” alias kirkesanger Olaf Madsen og
organist Henrik høj Madsen, Ørsted Kirke.
Aftenens festtalere var tidligere medlem Peter Jørgensen, klubben første
præsident, og Annalise Thomsen, som sammen med Christian var dem, der startede klubben i 1985.
Præsident Bente Kolind Hansen oplæste hilsen fra regionsleder Arne Holm
Hansen, pastpræsident i klubbens første præsidie og også i det nuværende.
Arne var desværre forhindret pga. møde andetsteds.
Sluttelig rundede vi aftenen af med  kaffe og lækker kransekage a’ la Søren
Lebech og afslutning ved Kell Andersen.
Stor tak til festudvalg og præsidie for et festligt og veltilrettelagt
arrangement.

Sommerfest 11. august 2020

Festudvalget havde sørget for pragtfuldt vejr til vores sommerfest, som blev afholdt i Spejdergården i Vivild med overholdelse af alle Coronaregler.

Lone og Søren Kjemtrup havde sørget for at tilberede en dejlig grillet kamsteg med krydrede stegte kartofler og grønne salater. Som en lille overraskelse var der også grillpølser til stor glæde for nogle. Den lækre middag sluttede af med islagkager.

Mellem de dejlige retter sang vi nogle skønne sommersange og vi blev heller ikke snydt for kaffe og kage. Sidst på aftenen blev der foretaget prædieoverdragelse selv om den afgående præsident desværre ikke kunne være tilstede.

Dejligt endelig at kunne  være sammen igen. TUSIND TAK FOR EN DEJLIG SOMMERAFTEN.

Generalforsamling tirsdag den 16. juni 2020

Årets sidste møde var generalforsamling, hvor vi med passende afstand kunne gense hinanden efter 3 måneders pause.

Alle havde egen kaffe og brød med.  

Efter generalforsamlingen fortalte præsident Arne Holm-Hansen om hans tur til RDE træning i Toledo, Ohio, USA, i efteråret 2019 samt viste billeder derfra.

Emenuge i Genbrugsen til fordel for MAF 28.01.2020

Mange fra KFUM og KFUK i Rougsø, KFUM-spejderne og fra Rougsø-Sønderhald Y's Men's Club var mødt op for at høre om arbejdet i MAF (Mission Aviation Fellowship).

Ingen gik skuffede hjem, da generalsekretær Peter Hedelund var en fantastisk levende fortæller. Der blev vist rigtig gode billeder og filmklip fra hele verden krydret med fortællinger og forklaringer ind imellem. En rigtig god aften.

MAF flyver for livet og deres fly bringer medicin, nødhjælp, læger, sygeplejersker og missionærer til vanskeligt tilgængelige steder.

Se mere om MAF på maf.dk

Hele ugens omsætning i uge 5 samt aftenens overskud går ubeskåret til MAF.   

International Kirkedag 19.01.2020

Vi startede med gudstjeneste i Stenvad Kirke, som er en nyere kirke bygget i 1959. Man har valgt at bygge kirken i gammel stil. Kirken har et lyst kirkerum med en meget enkel altertavle og prædikestol.

Vi havde en dejlig gudstjeneste ved sognepræst Vibeke Sommer.

Efter gudstjenesten kørte vi til Ørum Sognegård, hvor de medbragte madpakker blev fortæret.

Travetur i smukt "forårsvejr" inden den medbragte kaffe kunne nydes sammen med hjemmebagt kringle fra Leo. 

En dejlig dag, som 24 af klubbens medlemmer delte med hinanden.

Nytårskoncert på værket 5. januar 2020

Traditionen tro var vi til nytårskoncert på værket med Randers Kammerorkester.

Endnu engang en meget oplagt dirigent Ravid Ridell sammen med orkester og dette års solist Andrea Pellegrini.

Efter koncerten mødtes vi til smørrebrød i Genbrugsen, hvor Hannah og Henning havde pyntet smukt op.

Juleafslutning 3. december 2019

Dejlig julefslutning med tilslutning af alle klubbens medlemmer og 4 ægtefæller. Vi startede med lækker menu bestående af flæskesteg, rødkål, hvide og brune kartofler, og efterfølgende ris a la mande. Det obligatoriske pakkespil og en julehistorie blev vi heller ikke snydt for og festudvalget havde medbragt hjemmebagte småkager og masser af slik. Tak for en dejlig aften til festudvalget.

Emneuge i Genbrugsen til fordel for Danmission Uge 45 2019

I uge 45 gik hele ugens omsætning i Genbrugsen i Ørsted til Danmission.

Onsdag den 5. november blev der afholdt en spændende aften med spisning og tale ved Thyra Smidt, som både Rougsø-Sønderhald Y's Mens Club og Rougsø KFUM og KFUK deltog i. Denne aftens overskud sendes ligeledes til Danmission.

Klubbesøg hos vores venskabsklub Haslev Y's Men's Club 12. og 13. september 2019

Sommerafslutning 4. juni 2019

Dejlig sommerafslutning i Hummelmosen med masser af tid til spisning, snak ved bordene, travetur eller afslapning i det fri.

Tak til festudvalget for en rigtig dejlig aften.