GENBRUGSEN Ørsted

Butikken har åben mandag - fredag kl. 10 - 17 og lørdag fra 10-12 på Rougsøvej 122, 8950 Ørsted.

Vi sælger  både møbler, tøj, legetøj, nips, alle mulige køkkenting og mange andre spændende ting.

Har du noget du vil forære kan det leveres på adressen. Er det større gode ting afhenter vi også - du kan ringe til Genbrugsen i åbningstiden på tlf. 86 48 88 99.

Genbrugsbutikken i Ørsted drives af Rougsø-Sønderhald Y's Men's Club og KFUM og KFUK i Ørsted. Genbrugsen er en selvejende institution,som i det daglige ledes af en bestyrelse på 6 personer. Rougsø-Sønderhald Y's Men's Club har 3 medlemmer og KFUM og KFUK i Ørsted har 3 medlemmer af bestyrelsen.

Til daglig passes butikken af 2 hold personale og lørdagsvagterne bemandes af medlemmer fra de 2 foreninger, som også holder oprydningsaftener 4 gange om året. 2 gange om året afholdes temauge, hvor hele ugens omsætning går til et aftalt projekt. I ugens løb er der en temaaften, hvor vi mødes og spiser og hører et foredrag om projektet og også overskuddet fra denne aften går til projektet.

Tirsdag den 19. marts 2024 var der generalforsamling i Genbrugsen - se referat  se formandsberetning  årsregnskab 2023

Tirsdag den 30. januar 2024 kl. 18.00 temeaften til fordel for Julemærkehjemmet Hobro alle er velkommen                   se indbydelse   se info fra aftenen

24. oktober 2023 var der en aften til fordel for Mission Afrika - se indbydelsen her alle var velkommen denne aften.       se info fra aftenen

- næste generalforsamling er tirsdag den 18. marts 2025.